overzicht
Apple EarPods in-ear headset, Mini-jack 3.5 mm

  AppleEarPods in-ear headset

  34.99
  10 reviews
  Mini-jack 3.5 mm
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple EarPods in-ear headset

  In tegenstelling tot gangbare oordopjes zijn deze EarPods ontworpen naar de vorm van het oor. Hierdoor zijn ze comfortabeler dan ieder ander oordopje. De speakers in de oordopjes optimaliseren de audio kwaliteit en minimaliseren geluidsverlies. Zo geniet je van een extreem hoge kwaliteit audio.

  De Apple oordopjes zijn voorzien van een mini-jack 3.5 mm. Door deze aansluiting zijn de oordopjes eenvoudig te koppelen aan al je apparaten.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(10 reviews)

  kenmerken

  • Geluidskwaliteit
   4.9
  • Verwachting
   5
  • Kwaliteit
   4.9
  • Vormgeving
   5
  • Gebruiksgemak
   5
  Meest recent

  Goed artikel!

  Fijne oordopjes, goede muziek kwaliteit, goede prijs

  Type aansluitplug: Lightning

  Super!

  Ik gebruik al jaren Apple oordoppen. Puur omdat ik andere merken niet fijn vind. Deze zijn fijn in gebruik, goeie volume, kwaliteit en de prijs is ook leuk!

  Type aansluitplug: Lightning

  Prima

  De standaard Apple oortjes, ze doen het gewoon zoals ze moeten. Wel aan de dure kant voor wat je krijgt, maar het is ook Apple.

  super maar wel aan de dure kant

  Ik heb nou al een paar van deze oortjes gekocht bij mij gaan ze niet zo lang mee omdat ik erg ruig met mijn telefoon en oortjes omga maar ik heb vriendinnen die al 2 jaar met hetzelfde paar oortjes doet.

  super oordjes

  Ik heb de appel oordopjes nu al 1 weken en ben er heel erg blij mee. De bas werk goed, de volume is hard en het is perfect om mee te bellen als je bezig bent.

  Type aansluitplug: Lightning

  Top oortjes!

  Afgelopen week mijn vorige paar kwijtgeraakt op school, dus met tegenzin weer nieuwe aangeschaft aangezien ze toch wel prijzig zijn... maar toch blij dat ik ze weer heb! Goede geluidskwaliteit en natuurlijk een van de enige oortjes die ik met mijn IPhone 7 kan gebruiken.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Type aansluitplug: Lightning

  Top

  Kwaliteit zoals gewend van apple en wehkamp. Mooi doosje..

  goed passende en lekker hippe heasdset

  dan hoor je er helemaal bij lekker hippe headset !!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand