Apple Apple iMac Retina 5K (MRR02N/A), Zilver
 • Uitverkocht

  AppleApple iMac Retina 5K (MRR02N/A)

  1999.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Apple Apple iMac Retina 5K (MRR02N/A)

  Deze Apple iMac Retina 5K 3.1GHz/1TB/ met Intel Core i5-8ste generatie iMac heeft de meest geweldige tools.De iMac is beschikt over de neuwste processors, sneller geheugen en indrukwekkende graphics. Alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een Mac tot nog toe. Dankzij het 27 inch Retina 5K-display van iMac lijkt alles levensecht, beelden spatten van het scherm, met één miljard kleuren en een helderheid van 500 nits. De teksten zijn haarscherp, games, series of films hebben er nog nooit zo geweldig uitgezien. In graphics en games zie je zelfs de allerkleinste details.

  Retina-display
  Het Retina-display heeft een P3-kleurweergave en gebruikt geen witte standaard-leds maar geavanceerde rood-groene fosfor-leds. De verhouding tussen de drie kleuren rood, groen en blauw wordt op een evenwichtige manier vertaald in levensechte, meer gebalanceerde kleuren. Dus je content komt nog beter tot z’n recht. Opslag Bij opslag draait het om ruimte. Maar ook de snelheid is van belang. Met een Fusion Drive hoef je geen concessies te doen. De apps en bestanden die je het meest gebruikt, worden automatisch bewaard in snelle flashopslag.
  Overige gaat naar een harde schijf met veel capaciteit. Opstarten, apps openen, foto’s importeren, met Fusion Drive gaat het allemaal veel sneller en efficiënter.

  Alle 27‑inch modellen hebben nu standaard een Fusion Drive. iMac + macOS Alles wat jij op je Mac doet, begint bij het besturingssysteem macOS. Je kunt er dingen mee doen die op andere computers niet mogelijk zijn. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor de hardware waarop het draait. En andersom. En de nieuwste versie, macOS Mojave, bevat nieuwe features voor Mac die zijn geïnspireerd door professionals, maar die iedereen kan gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi