Apple 6S plus 128 GB grijs, N.v.t.

  Apple6S plus 128 GB grijs

  499.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple 6S plus 128 GB grijs

  Maak kennis met de iPhone 6S Plus, de smartphone met een 5.5 inch Retina HD breedbeeld beeldscherm, van Apple welke draait op iOS 9 besturingssysteem. De iPhone 6 met een 5.5 inch beeldscherm heeft een 0.8 inch groter beeldscherm dan de iPhone 6 met een beeldschermgrootte van 4,7 inch. De telefoon draait op een A9 chip die ervoor zorgt dat alles zeer snel wordt uitgevoerd. Daarbij kan je tot wel 12 uur surfen op het internet, tot 24 uur lang bellen of 80 uur muziek luisteren zonder dat je je iPhone 6S Plus onder tijd moet opladen. De iPhone 6 heeft 128 GB geheugen en is niet uit te breiden met een Micro SD kaart, je kunt je bestanden overzetten naar de iCloud. De iCloud bewaart je materiaal en pusht dit draadloos door naar al je Apple apparaten. 

  CameraDe iPhone 6S Plus heeft een 12.0 megapixel camera voorzien van autofocus met focus pixels. Met True Tone flitser wordt de flitsintensiteit en kleurtemperatuur bijgewerkt aan de omgeving zodat de natuurlijke kleuren blijven behouden. De camera is van alle functies voorzien zodat je altijd de perfecte foto maakt. 

  Vingerafdrukscanner
  De thuisknop van de iPhone is voorzien van Touch ID: een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Je plaatst je vinger op de thuisknop en je iPhone wordt ontgrendeld. Deze functie kan ook gebruikt worden om aankopen uit de iTunes Store, de App Store en de iBooks Store goed te keuren zonder je wachtwoord in te voeren. Het is mogelijk om meerdere vingerafdrukken op te geven voor Touch ID.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetooth