Apple 256GB Wifi (Rosegoud) iPad Air (2020), rosegoud
 • betaal later

  Apple256GB Wifi (Rosegoud) iPad Air (2020)

  819.-
  rosegoud
  256
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple 256GB Wifi (Rosegoud) iPad Air (2020)

  De iPad Air (2020) is veelzijdiger dan ooit. Entertainment voor de hele familie op dit compacte maar stijlvolle apparaat. Nieuwe features, klaar voor de toekomst.

  Je studio in je tas.
  De A14 Bionic-chip geeft je de kracht die je nodig hebt om met gemak projecten af te ronden op de iPad. Maak en bewerk video’s in hoge kwaliteit of laat je creativiteit gaan in een tekening of schilderij met de los verkrijgbare Apple Pencil. De iPad Air is zelfs geschikt voor muziekproductie en fotobewerking. Kortom alles wat je nodig hebt en meer!

  Hard werken was nog nooit zo relaxed.
  De iPad Air is geschikt om mee te werken, gebruik de los verkrijgbare extra’s om het leven nog makkelijker te maken. Met het Smart Keyboard Folio of het Magic Keyboard (los verkrijgbaar) stuur je snel en gemakkelijk e-mails. De sterke batterij zorgt er verder voor dat je de hele dag door kan werken en de iPad altijd voor je klaar staat.

  Keihard ontspannen.
  Ga helemaal op in je favoriete films en series, op de Liquid Retina-display met brede kleurweergave wordt alles in hoge kwaliteit en gedetailleerd weergegeven. Verder is de iPad Air voorzien van krachtige audio en is deze geschikt voor gaming.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth