Apple 256GB Wifi + 4G (Groen) iPad Air (2020)
 • betaal later

  Apple256GB Wifi + 4G (Groen) iPad Air (2020)

  929.-
  Groen
  256
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Apple 256GB Wifi + 4G (Groen) iPad Air (2020)

  De iPad Air (2020) is veelzijdiger dan ooit. Entertainment voor de hele familie op dit compacte maar stijlvolle apparaat. Nieuwe features, klaar voor de toekomst.

  Je studio in je tas.
  De A14 Bionic-chip geeft je de kracht die je nodig hebt om met gemak projecten af te ronden op de iPad. Maak en bewerk video’s in hoge kwaliteit of laat je creativiteit gaan in een tekening of schilderij met de los verkrijgbare Apple Pencil. De iPad Air is zelfs geschikt voor muziekproductie en fotobewerking. Kortom alles wat je nodig hebt en meer!

  Hard werken was nog nooit zo relaxed.
  De iPad Air is geschikt om mee te werken, gebruik de los verkrijgbare extra’s om het leven nog makkelijker te maken. Met het Smart Keyboard Folio of het Magic Keyboard (los verkrijgbaar) stuur je snel en gemakkelijk e-mails. De sterke batterij zorgt er verder voor dat je de hele dag door kan werken en de iPad altijd voor je klaar staat.

  Voor werk. Voor school. Voor elkaar.
  iPad Air is de ideale manier om verbonden te blijven met wifi en 4G LTE Advanced. Start een groepsgesprek in FaceTime, doe mee aan een videovergadering of begin waar je maar wilt aan een groepsproject met vrienden of klasgenoten. Dankzij de geavanceerde camera’s en microfoons komen gezichten en stemmen glashelder door. iPad Air is voorzien van supersnelle wifi 6, en met 4G LTE Advanced ben je ook verbonden als er geen wifi in de buurt is.

  Keihard ontspannen.
  Ga helemaal op in je favoriete films en series, op de Liquid Retina-display met brede kleurweergave wordt alles in hoge kwaliteit en gedetailleerd weergegeven. Verder is de iPad Air voorzien van krachtige audio en is deze geschikt voor gaming.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  bekijk meer van Apple