Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Apostel - Tom Bissell
 • Uitverkocht

  Tom BissellApostel

  30.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Reisverhalen

  Apostel - Tom Bissell

  Petrus, Johannes, Thomas, Mattheüs: wie waren deze mannen? Hoe was hun relatie met Jezus? Om de antwoorden te vinden, maakt Tom Bissell een pelgrimstocht van een jaar langs de vermeende graven van de apostelen. De reis voert hem naar Rome, Jeruzalem, Turkije, Griekenland, Frankrijk, Spanje, India en Kirgizië. Op zijn lange tocht ontmoet hij tal van interessante mensen van verschillende pluimage - priesters, paupers, een archeoloog van het Vaticaan, een Palestijnse taxichauffeur, een Russische monnik - met wie hij diepzinnige gesprekken voert over religie, filosofie en politiek.

  Tijdens deze diepgravende en emotionele reis naar het hart van het christendom, verkent Tom Bissell de mysterieuze en vaak paradoxale levens en overleveringen van de twaalf apostelen. Dit boek geeft gefundeerde en soms verrassende antwoorden op eeuwenoude vragen. Bissell probeert niet alleen de identiteit van de apostelen te achterhalen, maar kijkt ook hoe ons beeld van hen door de eeuwen is bijgesteld.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursTom Bissell
  Eerste auteurTom Bissell
  GenreReisverhaal
  ISBN9789462983977
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's438
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand