overzicht
AOC AG322QC4 31,5 inch gaming monitor, Zwart

  AOCAG322QC4 31,5 inch gaming monitor

  469.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AOC AG322QC4 31,5 inch gaming monitor

  De AOC AG322QC4 is uitgerust met een gebogen 31,5 inch VA scherm en het levert super gedetailleerde beelden in QHD resolutie (2560x1440 pixels) met een zeer hoge 144 Hz verversfrequentie. Dankzij FreeSync2 technologie en HDR voorkom je schokken en haperen tijdens het gamen. Zo geniet je van een nog vloeiendere game-ervaring en ben je je tegenstanders een stap voor.

  HDR 400
  De eerste VESA certificatie voor de High Dynamic Range, de HDR400 levert heldere 8-bit beeldkwaliteit en is voorzien van achtergrond dimmen, piekluminantie van 400 cd/m², lager zwartniveau, hoger contrast en hogere kleurengamma dekking. Ervaar verbijsterend levendige en meeslepende game ervaringen dankzij de HDR400!

  QHD-resolutie

  Quad HD (QHD) biedt met een resolutie van 2560 x 1440 superieure beeldkwaliteit en scherpe beelden die de kleinste details onthullen. De breedbeeld aspectverhouding van 16:9 geeft volop ruimte voor uitbreiding van uw werkgebied, en biedt daarbij de mogelijkheid te genieten games of films in hun oorspronkelijke formaat.

  FreeSync 2

  AMD FreeSync 2 bouwt verder op de technologie van FreeSync en ondersteunt variabele verversfrequenties gesynchroniseerd met de framerate van de GPU, ook ondersteunt het HDR (High Dynamic Range) speciaal voor games, dit verminderd de invoervertraging ten opzichte van conventionele HDR monitoren. Strenge vereisten en toepassing van Low Frame Compensation (LFC) technologie garanderen vloeiende, vertraging-, stotter- en scheur-vrij games, met een nu nog hoger dynamisch bereik.

  Shadow Control

  Haal de strijd uit de schaduw met AOC Shadow Control! Laat in een handomdraai donkere plekken oplichten of wegzinken in het duister, zonder grote gevolgen voor de rest van de weergave.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie