Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
ANWB wateralmanak: Vaargegevens Nederland - België 2017
 • Uitverkocht

  ANWB wateralmanak: Vaargegevens Nederland - België 2017

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle sport

  ANWB wateralmanak: Vaargegevens Nederland - België 2017

  Wateralmanak, uitgave 2017
  Voor u ligt uitgave 2017 van deel 2 van de Wateralmanak. Met deze almanak aan boord beschikt u over de meest actuele vaartechnische informatie die voor een goede tochtplanning en veilige vaart nodig is. Na de handleiding hoe deze almanak te gebruiken, treft u eerst alle vaarwe- gen met hun informatie op alfabet aan. Daarin ook de bedieningstijden van de eventueel aanwezige bruggen en sluizen.
  De voorzieningen voor de watersport in Nederland zijn in een apart hoofd- stuk weergegeven. De bedrijven zijn per plaats alfabetisch gerangschikt. Met behulp van symbolen zijn de voorzieningen met nadere bijzonderhe- den vermeld. Zo kunt u in een oogopslag zien wat de betreffende jachtha- ven, watersportvereniging, jachtwerf, reparateur e.d. u te bieden heeft. Aan de binnenzijden van het omslag vindt u alle gebruikte symbolen en een schematische uitleg van de informatie.

  In navolging op de officiële Friese naamgeving van een aantal steden en dorpen in Friesland is ook een aantal wateren in Friesland voorzien van de officiële Friese naam. In de Wateralmanak zijn deze wateren onder hun Friese naam gerangschikt. In de 'Alfabetische lijst van wateren en plaatsen' achter in de Almanak kunt u de wateren onder hun Nederlandse naam terugvinden om het zoeken te vereenvoudigen.

  Alle gegevens werden ook voor deze druk weer zo veel mogelijk nagetrok- ken, waarbij niet alleen medewerking werd ondervonden van de ANWB- consuls voor recreatie en toerisme, die vrijwillig hun deskundigheid o.a. op het gebied van watersport aan de ANWB ter beschikking stellen, maar ook van de diensten van Rijks- en Provinciale Waterstaat, besturen van water- schappen, polderbesturen, watersportverenigingen en -bedrijven, gemeen- ten, havenmeesters en sluismeesters.

  Gebruikers van deze Wateralmanak wordt verzocht om geconstateerde onjuistheden per e-mail te melden aan de Uitgeverij ANWB, Redactie Wateralmanak, watersport-content@anwb.nl.
  Wanneer het een brug of sluis betreft die niet overeenkomstig de in deze Wateralmanak vermelde regeling wordt bediend, dan zou deze afdeling, ter behandeling van de klacht, graag een zo nauwkeurig mogelijke opgave willen ontvangen van het tijdstip van aankomst bij de betreffende brug of sluis, het tijdstip van bediening en, wanneer het een brug betreft, een indruk van het wegverkeer.
  Verder staat de redactie altijd open voor op- en aanmerkingen die het gebruik van deze almanak ten goede komen.
  lees meer

  Specificaties

  Deel2
  GenreWatersportboek
  ISBN9789018040215
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's944
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789018040215
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand