Andrelon Styling Schitterende Glans haarspray - 6 x 250 ml
 • -50%

  AndrelonStyling Schitterende Glans haarspray - 6 x 250 ml

  29.9414.97je bespaart 14.97
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Andrelon Styling Schitterende Glans haarspray - 6 x 250 ml

  voor flexibele fixatie en een stralende glans in je haar.

  • Geeft stralende glans.
  • Flexibele Fixatie
  • Fijne verstuiving.
  • Makkelijk uit te borstelen.
  • De formule houdt je haar soepel.
  • Sterke hold.

  De Schitterende Glans Hairspray geeft je haar een stralende glans en flexibele fixatie zodat je haar soepel in model blijft. De producten zijn ingedeeld naar het resultaat dat je ermee kunt bereiken. De cijfers verwijzen naar de mate van fixatie van het product: hoe hoger het cijfer, hoe sterker de fixatie. Deze Haarlak heeft het cijfer drie gekregen wat staat voor strong hold. De Schitterende Glans Haarlak is geschikt voor alle haartypen en alle stylingswensen. De Haarlak heeft een sterke hold en is perfect voor een glanzende finishing touch. De spray heeft een zeer fijne verstuiving, droogt snel en is gemakkelijk uit te borstelen.
  How to: De spray vanaf ca. 30cm afstand gelijkmatig over je haar verdelen. Wanneer je alleen bepaalde delen van je haar wilt accentueren, spray dan op een aantal lokken en breng deze in model met de hand, kam of borstel.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

  GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. VOORZORGSMAATREGELEN: Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ontvlambaar tot volledig droog. We passen onze formuleringen regelmatig aan gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten, controleer daarom svp altijd de informatie op de verpakking.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking