Andrelon Styling Perfecte Krul haarmousse - 6 x 200 ml
 • -50%

  AndrelonStyling Perfecte Krul haarmousse - 6 x 200 ml

  25.1412.57je bespaart 12.57
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Styling Perfecte Krul haarmousse - 6 x 200 ml

  voor een prachtige accentuering en versteviging van je krullenbos.

  • Voor krullend haar.
  • Accentueert je krullen zonder het haar hard of plakkerig te maken
  • Voor een perfecte bos handelbare krullen
  • Natuurlijke versteviging.
  • Te gebruiken op (handdoek) droog haar.
  • Makkelijk uit te borstelen.

  Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van krullend haar. Met Andrélon Perfecte Krul worden je krullen weer makkelijk handelbaar en voelen ze zacht, flexibel en veerkrachtig aan. Het resultaat is een perfecte bos krullen.

  De HaarHaarmousse gebruik je voor extra versteviging van je krullen. Het resultaat is langdurige veerkracht zonder dat je haar gaat pluizen. Speciaal voor krullend haar is de Perfecte Krul haarverzorgings en stylingslijn ontwikkeld. De producten geven je krullen langdurige veerkracht en gaan pluizen tegen. Ze brengen je krullen terug in je haar en accentueren je krullen zonder het haar hard te maken. Het resultaat is een perfecte bos, handelbare krullen.

  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul lijn.
  Gebruik: De bus goed schudden voor gebruik. Houd de bus volledig ondersteboven en spuit de mousse in je handen. Verdeel de mousse gelijkmatig over (handdoek) droog haar en bring je haar in model. Fohnen versterkt het resultaat.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en styling producten.
  lees meer

  Specificaties