Andrelon Styling Fantastische Fixatie haarspray - 6 x 250 ml

  AndrelonStyling Fantastische Fixatie haarspray - 6 x 250 ml

  24.54
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Styling Fantastische Fixatie haarspray - 6 x 250 ml

  voor de coupe die behoefte heeft aan een extra sterke versteviging 24 uur lang.

  • Ultra sterke fixatie
  • 24 uur hold
  • Droogt snel
  • Ideaal om je haar te stylen
  • Geschikt voor alle haartypen.
  • Makkelijk uit te borstelen

  Met de Andrélon producten uit de Fantastische Fixatielijn geef je een extra sterke versteviging aan je coupe. Resultaat: een fantastische fixatie, gedurende de hele dag. De Andrélon Fantastische Fixatie spray is geschikt voor alle haartypen en alle stylingwensen. De formule zorgt voor een ultra sterke fixatie en houdt je haar tot 24 uur in model. De look: deze spray is geschikt voor alle haartypen en stylingwensen.Tip: voor extra versteviging til je het haar lok voor lok op en verdeel je de hairspray aan de onderkant van elk lok.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

  GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. VOORZORGSMAATREGELEN: Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ontvlambaar tot volledig droog. We passen onze formuleringen regelmatig aan gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten, controleer daarom svp altijd de informatie op de verpakking.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.