Andrelon Special Zomerblond droogshampoo - 6x245 ml
 • -25%

  AndrelonSpecial Zomerblond droogshampoo - 6x245 ml

  29.9422.45je bespaart 7.49
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Special Zomerblond droogshampoo - 6x245 ml

  Speciaal ontwikkeld voor de verzorging van blond haar
  Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven, wanneer je maar wilt en waar je ook bent! Andrélon Droogshampoo Zomer Blond is speciaal ontwikkeld om het beste in je blonde haar naar boven te halen. De unieke formule neemt het vet bij de haarwortels op en geeft extra textuur aan je blonde haar. Resultaat: prachtig zomer blond haar dat nonchelant valt.

  Kenmerken:
  - Haar dat schoon en fris aanvolet zonder het te wassen
  - Een zonnige en nonchalante look
  - Ideaal tussen de wasbeurten door

  Gebruiksaanwijzing
  Je kunt de droogshampoo zelfs als stylingproduct gebruiken. Valt je haar anders dan je het wilt hebben? Breng de droogshampoo dan alleen op de delen aan waar het nodig is, bijvoorbeeld je pony. Je haar valt direct luchtiger en lichter. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Zomer Blond lijn.

  Over Andrélon
  Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.

  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking