Andrelon Special Oil & Shine shampoo - 6x300 ml

  AndrelonSpecial Oil & Shine shampoo - 6x300 ml

  28.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Special Oil & Shine shampoo - 6x300 ml

  De shampoo verzorgt en helpt de natuurlijke balans van je haar en hoofdhuid te behouden, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet.

  • Extra mild voor de hoofdhuid
  • Ontwikkeld voor verzorging van bedekt haar
  • Verrijkt met rozenolie
  • Verzorgt en helpt de natuurlijke balans van je haar en hoofdhuid te behouden
  • Heerlijke rozengeur
  • Voor gezond en glanzend haar

  Rozenolie is een olie die regelmatig wordt gebruikt bij verschillende beautyrituelen. De olie staat bekend om haar kalmerende en beschermende werking voor het haar en de hoofdhuid.

  De Andrélon Oil & Shine haircare lijn is uitermate geschikt voor de verzorging van bedekt haar.  De hair shampoo, verrijkt met rozenolie, reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze. De shampoo verzorgt en helpt de natuurlijke balans van je haar en hoofdhuid te behouden, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet. Het haar krijgt een mooie glans en voelt zacht aan. De shampoo zorgt voor een frisse boost en geeft het haar een heerlijke rozengeur.

  Resultaat: zacht, gezond uitziend haar met een mooie glans.

  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Oil & Shine lijn.

  Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten en beauty products altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.