Andrelon Special Oil & Curl shampoo - 6 x 300 ml
 • black friday
 • -50%

  AndrelonSpecial Oil & Curl shampoo - 6 x 300 ml

  28.7414.37je bespaart 14.37
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Andrelon Special Oil & Curl shampoo - 6 x 300 ml

  Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend (kroes)haar. De shampoo, verrijkt met buriti-olie, zorgt voor gehydrateerd en pluisvrij haar.

  - Speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend (kroes)haar.
  - Verrijkt met buriti-olie.
  - Hydrateert het haar.
  - Voorkomt pluis.
  - Maakt het haar veerkrachtig.
  - Geeft het haar een mooie glans.

  Andrélon Oil & Curl is verrijkt met buriti-olie. Buriti-olie is rijk aan omega 9 en anti-oxidanten, het staat bekend om haar verzorgende en versterkende werking.

  Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend (kroes)haar. De shampoo, verrijkt met buriti-olie, reinigt het haar en zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd wordt. Het haar wordt zacht en soepel. De shampoo voorkomt pluis, maakt je haar veerkrachtig en geeft het een mooie glans.

  Resultaat: pluisvrij en veerkrachtig haar dat intensief gevoed is.

  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Oil & Curl lijn.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking