Andrelon Special Keratine Repair haarmasker - 6 x 180 ml
 • black friday
 • -50%

  AndrelonSpecial Keratine Repair haarmasker - 6 x 180 ml

  29.9414.97je bespaart 14.97
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Andrelon Special Keratine Repair haarmasker - 6 x 180 ml

  een herstellend haarmasker met micro keratine en essentiële oliën.

  Voor een optimaal herstel van droog en beschadigd haar.
  Bevat echt micro keratine.
  Bevat essentiële oliën.
  Zorgt voor gezond en glanzend haar.
  Geschikt voor dagelijks gebruik.
  Ideaal in combinatie met andere producten van Andrélon Keratine Repair.

  Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Bij beschadiging van je haar verliest je haar keratine.
  Deze lijn is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar intensief te herstellen. Het 1minuut masker, met micro keratine en voedende essentiële oliën, dringt door tot in de kern van je haar, helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen.

  Resultaat: gezond glanzend haar dat makkelijk in model te brengen is.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.
  lees meer

  Specificaties