Andrelon Special Keratine Colour conditioner - 6 x 300 ml
 • -50%

  AndrelonSpecial Keratine Colour conditioner - 6 x 300 ml

  29.9414.97je bespaart 14.97
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Special Keratine Colour conditioner - 6 x 300 ml

  Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van je geverfde haar.

  - Speciaal ontwikkeld voor de bescherming van je geverfde haar.
  - Verrijkt met keratine en een UV-filter, voedt gekleurd haar dat beschadigd is.
  - Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en bijdraagt aan de stevigheid en glans.
  - Het haar voelt weer zijdezacht aan
  - Het haar krijgt een stralende glans.
  - Makkelijk doorkambaar.

  Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en bijdraagt aan de stevigheid en glans. Bij beschadiging door bijvoorbeeld het kleuren van je haar, bestaat de kans dat je haar keratine verliest.
  Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van je geverfde haar, waardoor je gekleurde haar er langer gezond en stralend uit blijft zien. De conditioner, verrijkt met keratine en een UV-filter, voedt gekleurd haar dat beschadigd is. Ook zorgt de conditioner ervoor dat het haar na het wassen makkelijk doorkambaar is. Resultaat: Het haar voelt weer zijdezacht aan en krijgt een stralende glans.
  Gebruiksaanwijzing: Na het wassen zacht inmasseren in de lengte van je vochtige haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen.
  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Keratine Colour lijn.
  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.

  Gebruiksaanwijzing: Na het wassen zacht inmasseren in de lengte van je vochtige haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Keratine Colour lijn.
  lees meer

  Specificaties