Andrelon Special Aloё Vera Repair haarmasker - 6 x 180 ml
 • black friday
 • -50%

  AndrelonSpecial Aloё Vera Repair haarmasker - 6 x 180 ml

  29.9414.97je bespaart 14.97
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Andrelon Special Aloё Vera Repair haarmasker - 6 x 180 ml

  Dit frisse masker, verrijkt met aloë vera en avocado, zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt en weer sterker aanvoelt.

  - Rijke voeding voor droog of beschadigd haar.
  - Speciaal voor het herstel en vezorging van (zeer) beschadigd haar.
  - Verrijkt met een mix van aloë vera en avocado
  - Dringt door tot in de kern van het haar.
  - Voedt en herstelt het haar van binnenuit.
  - Geeft beschadigd haar extra intensieve verzorging die het nodig heeft.

  Deze lijn met een heerlijke frisse geur is verrijkt met een mix van aloë vera en avocado, de ingrediënten staan bekend om hun verzorgende, voedende eigenschappen. Andrélon Aloë Vera Repair is speciaal ontwikkeld voor het herstel en verzorging van (zeer) beschadigd haar. Het herstellende masker, verrijkt met aloë vera en avocado, dringt door tot in de kern van het haar en zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en herstelt wordt. Het masker geeft het beschadigde haar die extra intensieve verzorging die het nodig heeft. Resultaat: mooi gezond, gevoed haar dat makkelijk in model te brengen is. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Aloë Vera Repair lijn. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.
  lees meer

  Specificaties