Andrelon Intense Care & Repair conditioner - 6x300 ml
 • uitverkocht

  AndrelonIntense Care & Repair conditioner - 6x300 ml

  23.94
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Andrelon Intense Care & Repair conditioner - 6x300 ml

  Deze conditioner reinigt het haar en is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en het herstel van droog en beschadigd haar. Voor droog en beschadigd haar.

  • Met NutriKeratine.
  • Het haar wordt actief hersteld en gevoed.
  • Maakt het haar sterk en glanzend.
  • Zorgt dat het haar er gezond uitziet.
  • Beschermt tegen toekomstige beschadigingen.
  • Makkelijk in gebruik.

  De Andrélon Care & Repair conditioner is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en het herstel van droog en beschadigd haar. De conditioner, met proteïne en amandelolie, helpt het haar van binnen en van buiten actief te herstellen. Met Andrélon Care & Repair wordt je haar zacht en ziet het er weer gezond en glanzend uit.

  Gebruiksaanwijzing: na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen.
  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Care & Repair lijn.

  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.

  Tip: Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achter elkaar om het extra goed te reinigen.
  Tip: Na het wassen staan je haarschubben open. Gebruik een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Je haar wordt zo beter beschermd.

  Wastips
  - Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achter elkaar om het extra goed te reinigen.
  - Na het wassen staan je haarschubben open. Gebruik een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Je haar wordt zo beter beschermd.

  Over Andrélon
  Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.

  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf. De schubbenfles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.