Andrelon For Men Matt Clay gel - 6 x 75 ml
 • -50%

  AndrelonFor Men Matt Clay gel - 6 x 75 ml

  28.7414.37je bespaart 14.37
  vandaag besteld, maandag in huis

  Andrelon For Men Matt Clay gel - 6 x 75 ml

  Andrélon Matt Clay haargel geeft een matte finish aan een warrige look.

  • Haarstyling voor mannen met normaal tot fijn haar
  • Makkelijk uit te spoelen
  • Hold level: 4
  • Geschikt om het haar gedurende de dag opnieuw te stylen
  • Met deze Andrélon haarverzorging voor mannen creëer je elke stijl in een handomdraai
  • Makkelijk aan te brengen op droog en vochtig haar

  Voor een warrige look met een matte finish. Deze Matt Clay is ideaal voor normaal tot fijn haar en is makkelijk uit te spoelen. De clay heeft een Hold level: 4 en is makkelijk te verdelen over het haar. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid van het product te gebruiken waardoor het ook nog eens langer meegaat. Andrélon For Men haarverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor mannen. Je kunt snel en effectief je haar verzorgen en stylen, zonder gedoe. Met de For Men stylingproducten creëer je als man in een handomdraai precies de look die jij wilt, of dat nu extreem is of heel 'gewoon'.
  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
  In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten zelf. Voorbeelden daarvan voor haarstyling zijn de Andrélon haargel, haarwax en styling shaper.
  lees meer

  Specificaties