Andrelon Curl Conditioning Mousse haarmousse - 6 x 200 ml
 • uitverkocht

  AndrelonCurl Conditioning Mousse haarmousse - 6 x 200 ml

  32.9416.47je bespaart 16.47
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Andrelon Curl Conditioning Mousse haarmousse - 6 x 200 ml

  Andrélon Curl Conditioning Haarmousse geeft je haar langdurige veerkracht zonder dat je haar gaat pluizen.

  • Voor krullend haar
  • Accentueert je krullen zonder je haar hard of plakkerig te maken
  • Droogt je haar niet uit
  • Natuurlijke versteviging
  • Te gebruiken op (handdoek)droog haar
  • Andrélon Haarmousse is makkelijk uit te borstelen

  Deze haarmousse gebruik je voor extra versteviging van je krullen. Het resultaat is langdurige veerkracht zonder dat je haar gaat pluizen. Speciaal voor krullend haar heeft Andrélon een haarverzorgings en stylingslijn ontwikkeld. De producten geven je krullen langdurige veerkracht en gaan pluizen tegen. Deze haarmousse brengt de krullen terug in je haar en accentueert ze zonder het haar hard te maken. Het resultaat is een perfecte bos, handelbare krullen.

  Hoe gebruik je de Curl Conditioning haarmousse?
  De bus goed schudden voor gebruik. Hou de bus volledig ondersteboven en spuit de mousse in je handen. Verdeel de mousse gelijkmatig over (handdoek)droog haar en breng je haar in model. Föhnen versterkt het resultaat.

  Over Andrélon
  Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.

  Nog steeds worden de stylingproducten van Andrélon iedere dag in grote getalen verkocht. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de stylingproducten zelf.
  lees meer

  Specificaties