Andrelon Classic Perfecte Krul Booster haarlak - 6x150 ml
 • actie
 • -50%

  AndrelonClassic Perfecte Krul Booster haarlak - 6x150 ml

  32.9416.47je bespaart 16.47
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Classic Perfecte Krul Booster haarlak - 6x150 ml

  Een spray om de krullen mee te accentueren voor een mooie krullenbos
  De Andrélon Perfecte Krul haarlak accentueert je krullen en brengt de krullen terug in je haar zonder het haar hard of plakkerig te maken. Ideaal om ‘s ochtends of ‘s middags je krullen mee tot leven te brengen. Speciaal voor krullend haar is de Perfecte Krul haarverzorgings- en stylingslijn ontwikkeld. De producten geven je krullen langdurige veerkracht en gaan pluizen tegen. Ze brengen je krullen terug in je haar en accentueren je krullen zonder het haar hard te maken. Het resultaat is een perfecte bos, handelbare krullen.

  Kenmerken:
  - Accentueert je krullen
  - Geeft een natuurlijke versteviging
  - Accentueert je krullen zonder het haar hard of plakkerig te maken

  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul lijn.

  Over Andrélon
  Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.

  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking