overzicht
Andrelon Classic Iedere Dag conditioner - 6x300 ml

  AndrelonClassic Iedere Dag conditioner - 6x300 ml

  20.34
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Classic Iedere Dag conditioner - 6x300 ml

  Speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik
  Andrélon Iedere Dag conditioner is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De verzorgende conditioner bevat voedingsrijke zonnebloemolie en houdt je haar glanzend en gezond zonder het te verzwaren. Andrélon Iedere Dag is geschikt voor ieder haartype.

  Kenmerken:
  - Bevat voedingsrijke zonnebloemextract
  - Houdt je haar gezond en glanzend zonder te verzwaren
  - Geschikt voor ieder haartype

  Gebruiksaanwijzing
  Na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook andere producten uit de Andrélon Iedere Dag lijn.

  Wastips
  - Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achter elkaar om het extra goed te reinigen.
  - Na het wassen staan je haarschubben open. Gebruik een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Je haar wordt zo beter beschermd.

  Over Andrélon
  Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.

  Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand