Andrelon Andrélon Oil & Shine Special Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

  AndrelonAndrélon Oil & Shine Special Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

  32.34
  vandaag besteld, morgen in huis

  Andrelon Andrélon Oil & Shine Special Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

  De Andrélon Oil & Shine Shampoo, verrijkt met rozenolie en lavendelolie, reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze.
  - Andrélon Oil & Shine Shampoo voor fris en glanzend haar- Oil & Shine Shampoo is verrijkt met rozenolie en lavendelolie
  - De shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze
  - Uitermate geschikt voor de verzorging van bedekt haar
  - Zorgt voor een fris gevoel en geeft het haar een heerlijke rozengeur
  - Gebruik voor het beste resultaat ook de Oil & Shine Conditioner  De Andrélon Oil & Shine lijn is uitermate geschikt voor de verzorging van bedekt haar. De shampoo, met plantaardige reinigende bestanddelen, is verrijkt met rozenolie en lavendelolie en reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze. De shampoo verzorgt en helpt de natuurlijke balans van je haar en hoofdhuid te behouden, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet. Het haar krijgt een mooie glans en voelt zacht aan. De Andrélon Oil & Shine Shampoo zorgt voor een fris gevoel en geeft het haar een heerlijke rozengeur. Resultaat: zacht, gezond uitziend haar met een mooie glans. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Oil & Shine lijn.Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.