Andrelon Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking
 • Actie

  AndrelonAndrélon Aloë Vera Repair Conditioner - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

  32.34
  vandaag besteld, maandag in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoondeprijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 8 mei 2021.

  Andrelon Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

  De Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner, verrijkt met aloë vera, avocado en jojoba-olie, zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt en weer sterker aanvoelt.
  - Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner dringt door tot in de haarkern
  - De conditioner is verrijkt met aloë vera, avocado en jojoba-olie
  - De lichtgewicht conditioner herstelt je haar van binnenuit
  - Geschikt voor de verzorging van droog of (zeer) beschadigd haar
  - Voor makkelijk doorkambaar haar dat heerlijk ruikt
  - Gebruik voor het beste resultaat ook de Aloë Vera Repair Shampoo  Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner is speciaal ontwikkeld voor het herstel en de verzorging van droog of (zeer) beschadigd haar. De herstellende conditioner bevat plantaardige ontklittende bestanddelen. Deze lijn met een heerlijke frisse geur is verrijkt met aloë vera, avocado en jojoba-olie. Deze ingrediënten staan bekend om hun verzorgende, voedende eigenschappen. Je haar voelt weer sterk aan. De verbeterde lichtgewicht conditioner dringt door tot in de kern van het haar en zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Ook zorgt de conditioner ervoor dat je haar na het wassen makkelijk doorkambaar is. Resultaat: mooi gezond, gevoed haar dat makkelijk in model te brengen is. Deze conditioner bevat 0% siliconen.Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.