André Delvaux box (DVD)

  André Delvaux box (DVD)

  43.9954.99je bespaart 11.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  André Delvaux box (DVD)

  Een unieke uitgave voor filmliefhebbers! Twee dvd's, een cd, een boek en een album als ode aan “Rendez-Vous à Bray”, het meesterwerk van André Delvaux. Een uitgelezen kans om de banden die de meest fascinerende Belgische cineast had met de schilderkunst, de muziek en de literatuur te ontdekken.

  DVD 1 - "Rendez-Vous à Bray"; December 1917. Jacques spreekt af met Julien in zijn landhuis. Een beeldschone, mysterieuze vrouw lijkt er altijd al op hem gewacht te hebben… De meest volmaakte en meest muzikale film van André Delvaux, bekroond met de Louis Delluc-prijs en genomineerd voor de Gouden Beer in 1971. Naast de speelfilm bevat deze dvd een opmerkelijke setreportage en een boeiend interview met hoofdrolspeelster Anna Karina.

  DVD 2 - "Rendez-Vous avec André Delvaux" Een boeiende ontdekkingsreis door een reeks zeldzame of originele documenten naar de banden die André Delvaux had met de literatuur, de muziek en de schilderkunst. Voor hem was de zevende kunst de som van de zes die eraan voorafgingen. Deze dvd bevat verder de korte documentaire 1001 Films (Delvaux's laatste film) ende televisiefilm Met Dieric Bouts (een hommage aan het werk van deze Vlaamse schilder).

  CD "Rendez-Vous les yeux fermés" / "Rendez-Vous met gesloten ogen". Op deze nooit eerder uitgegeven cd vindt u niet alleen grote stukken van de filmmuziek, maar ook dialogen uit de film, waaruit blijkt dat André Delvaux een groot musicus was. Sluit uw ogen en laat u meevoeren door de muziek van Brahms,
  Fauré of Frédéric Devreese en beleef zo het ritme en de emoties uit de film opnieuw.

  Let op: Het boek betreft de originele Franstalige versie van de novelle "Het Schiereiland" van Julien Gracq.
  lees meer

  Specificaties