Anastasia Beverly Hills Glow kit Aurora highlighter
 • duurzaam
 • -50%

  Anastasia Beverly HillsGlow kit Aurora highlighter

  48.-24.-je bespaart 24.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Anastasia Beverly Hills Glow kit Aurora highlighter

  Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit is een kwalitatief goede glow kit met 6 highlighter kleuren in holographic-frosted verpakking. Deze Anastasia glow kit is gemakkelijk mee te nemen, een lichtgewicht, verfijnde formule met transparante, multidimensionale reflectie en een metallic glans finish die elke make-up look aanvult. Met naadloze mengbaarheid en opbouwbare dekking kan de make-up kit overal op het gezicht, lichaam, ogen en wenkbrauwen worden gebruikt.

  Breng de tinten in de Aurora Glow Kit samen of draag ze afzonderlijk op het gezicht, de ogen, de lippen en het lichaam. De kleuren kunnen nat of droog worden aangebracht voor echte veelzijdigheid bij het aanbrengen van make-up.
  Voor een natuurlijk ogende gloed, tikt u op een make-upborstel zoals Pro Brush op het poeder en veegt u vervolgens over de hoge punten van het gezicht. Voor een intense gloed, duw de vezels van de Pro Brush voorzichtig in het poeder en gebruik een stippelende beweging om op de hoge punten van het gezicht aan te brengen - inclusief de bovenkant van de wangen, de brug en de punt van de neus, cupido boog, kin, binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot.
  lees meer

  Specificaties