Amiset Magnesium poeder - 100 gram

  AmisetMagnesium poeder - 100 gram

  17.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Amiset Magnesium poeder - 100 gram

  Algemeen
  Je kunt extra magnesium innemen voor een gunstige invloed op de bloeddruk, het ontspannen van stramme spieren, een rustgevende invloed op de zenuwen, steun bij het reguleren van je lichaamstemperatuur. Vooral sporters hebben een verhoogde behoefte aan magnesium. Magnesiumtekorten kunnen ontstaan door slechte absorptie van magnesium in het lichaam. Bijvoorbeeld als gevolg van een ontregeld spijsverteringskanaal, een minderwaardig voedingspatroon, extreme inspanningen of overmatig geestelijke stress, intensief sporten, lichamelijke stress en veel zweten.

  Het aanvullen van Magnesium kun je het beste doen met een hoogwaardige vorm die makkelijk door het lichaam wordt geabsorbeerd. Amiset Magnesium is 100% magnesium lactaat dat een hoge biologische beschikbaarheid heeft en snel wordt opgenomen. Door het als poeder (en niet als pil) in te nemen kun je een hoge dosering gemengd met melk heel makkelijk en voordelig innemen na trainingen of net voor het slapen gaan.

  Magnesium bevat 100% zuiver magnesium lactaat poeder. Magnesium lactaat is een magnesium verbinding met een hoge biologische beschikbaarheid van 88%. Magnesium oxide, dat gebruikt wordt in de meeste voedingssupplementen, heeft ter vergelijking een beschikbaarheid van slechts 22%.
  Bevat geen dierlijke ingrediënten en geen meng- of vulmiddelen.

  Gebruiksaanwijzing
  Meng ongeveer 1 uur voor het slapen gaan 1 theelepel met melk of sap.
  Voedingsstoffen per dagdosering
  Magnesiumlactaat 5000 mg
  elementair magnesium 500 mg1 (ADH=133%) / netto absorptie circa 88% 440 mg

  Samenstelling
  100% zuiver magnesiumlactaatpoeder. 100 g per verpakking. Iedere verpakking is voldoende voor 20 dagen.

  Bevat geen
  Tarwe, gist, melk, synthetische kleur- of geurstoffen.

  Waarschuwingen
  Buiten bereik van kinderen houden. Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs. Geen vervanging voor een gevarieerd dieet en voldoende beweging.
   
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.