Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Ameland ... ander land - J. de Kruyf en R. Tienkamp
 • Uitverkocht

  J. de Kruyf en R. TienkampAmeland ... ander land

  16.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Ameland ... ander land - J. de Kruyf en R. Tienkamp

  Geen buitenland. Maar ook geen binnenland meer. Ameland, dat is ander land.

  Andere vormen van leven. Van duinroos tot wadslak. Andere mensen ook. Geboetseerd door de elementen varen zij hun eigen koers, met eigen regels en ongeschreven wetten. Onverzettelijk verankerd aan een zee die altijd neemt: schepen en mensenlevens, kostbaar duinland. Maar diezelfde zee geeft ook vaak gul. Rijkdommen voor jutters en badgasten. Aangespoelde schatten.

  Het onstuimig verleden is voelbaar van strand tot Wad. Vele verhalen dolen nog rond. Reizigers snuiven ze graag op. Verhalen vormen hun kompas voor een culturele ontdekkingstocht over uniek "anderland".

  Ameland. Het is maar even met de boot. Direct achter het Wad ontvouwt zich al die andere wereld. Dichtbij huis, maar ver genoeg.

  Specificaties

  AuteursJ. de Kruyf en R. Tienkamp
  Eerste auteurJ. de Kruyf
  GenreReisgids Benelux
  ISBN9789033007774
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2008
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand