Ambre Solaire Reisformaat zonnebrand SPF 30 - 50 ml

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Reisformaat zonnebrand SPF 30 - 50 ml

  6.99
  nog 8 op voorraad

  Ambre Solaire Reisformaat zonnebrand SPF 30 - 50 ml

  Ambre Solaire Zonnebrandcrème Reisformaat
  • De textuur is niet vet en plakt niet
  • Gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen witte strepen achter
  • Handig reisformaat voor onderweg
  • Dermatologisch getest

  Het product
  Deze hydraterende zonnemelk beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid.
  Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die gemakkelijk bruint.

  Hoe werkt het?
  De formule bevat Mexoryl® SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidant Vitamine Cg.

  Hoe te gebruiken?
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Inhoud (ml)50
  Type huidLichte huid, reeds gebruind
  Type zonnebrand productZonnebrandcreme
  Zonnefactor30
  MerkGarnier
  MerklijnGarnier Ambre Solaire
  bekijk alle specificaties

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.