overzicht
Ambre Solaire Natural Bronzer spray - 150ml
 • actie
 • -40%

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Natural Bronzer spray - 150ml

  17.9910.79je bespaart 7.20
  vandaag besteld, maandag in huis

  Tot 50% korting
  Profiteer nu van kortingen tot 50% op heel veel verzorging met dit actielabel! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 26 augustus 2019.

  Ambre Solaire Natural Bronzer spray - 150ml

  Ambre Solaire zelfbruinende spray:
  • Met abrikozenpitolie
  • Met microverstuiver
  • Geeft een natuurlijke bruine teint

  Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer spray
  De zelfbruinende bestandsdelen van natuurlijke oorsprong geven uw huid een natuurlijke bruine teint. Met abrikonzenpitolie om uw huid te helpen voeden en uw teint te behouden. De microverstuiver functioneert ook op de kop om alle gewenste delen van het lichaam te bereiken, zonder moeite en zonder uitsmeren.

  Hoe te gebruiken:
  Scrub de huid voor het aanbrengen van het product, voor een langer behoud van uw teint. Droog u daarnaast goed af, dit zal zorgen voor een streeploos resultaat. Schudden voor gebruik. Spray direct en gelijkmatig met een soepele beweging op 40cm afstand van de huid. Laten drogen zonder uit te smeren. Was u handen goed na ieder gebruik. Uw teint verschijnt binnen enkele uren. Let op: Dit product beschermt de huid niet tegen UV stralen. Bij contact met de ogen onmiddelijk en overvloedig met water spoelen. Vermijd daarnaast contact met textiel. Mocht de spray verstoppen, hou deze dan onder warm water.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand