Ambre Solaire Kids zonnemelk SPF50+ - 200 ml
 • black friday
 • -50%

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Kids zonnemelk SPF50+ - 200 ml

  20.9910.49je bespaart 10.50
  Kids melk SPF 50
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Ambre Solaire Kids zonnemelk SPF50+ - 200 ml

  Ambre Solaire kids zonnemelk:
  • Waterresistent
  • Hyperallogeen
  • Zeer hoge bescherming
  • Zonder parfum

  Product
  Deze zonnemelk is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

  Hoe werkt het
  Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX + Mexoryl® XL biedt een hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar in de zon, omdat hun melaninesysteem - de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid.

  Gebruik
  Advies 1: Breng een waterresistent zonnebrandproduct met hoge zonbeschermingsfactor (SPF) aan.
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel.
  Advies 2: Blijf in de schaduw, vooral tussen 11u en 15u.
  Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.
  Advies 3: Bescherm uw kind met een hoofddeksel, zonnebril en een T-shirt.

  Kenmerken
  - Speciaal voor kinderen
  - Zonbeschermingsfactor 50+
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking