Ambre Solaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 20 - 200 ml
 • black friday
 • -50%

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 20 - 200 ml

  18.999.49je bespaart 9.50
  20
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Ambre Solaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 20 - 200 ml

  Ambre Solaire Ideal Bronze zonnebrandspray:
  • Stimuleert de natuurlijk melanine productie
  • Waterresistent en niet vet
  • Stralende, egale en langdurige bruining
  • Hydrateert de huid

  HET PRODUCT:
  Ideal Bronze beschermende spray stimuleert de natuurlijk melanine productie en onthult een mooi kleurtje terwijl het ook efficiënte bescherming biedt tegen UVA- UVB-stralen. Zonbeschermingsfactor SPF 20 voor de lichte huid die snel bruint.

  HOE WERKT HET:
  Gepatenteerd UVA/UVB Filtersysteem met Mexoryl® SX. Fotostabiele, beschermende spray om de bruining te bevorderen. De formule is verrijkt met melanine booster, verantwoordelijk voor de bruining van de huid.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties