Ambre Solaire Beschermende zonnebrandolie SPF15 - 150 ml

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Beschermende zonnebrandolie SPF15 - 150 ml

  18.49
  15
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ambre Solaire Beschermende zonnebrandolie SPF15 - 150 ml

  Ambre Solaire zonneolie:
  • Voedt de huid
  • Optimale bruining
  • Diepe teint
  • Satijnen glans
  • Aangename geur

  HET PRODUCT:
  De zonneolie spray SPF 15 van Garnier Ambre Solaire helpt bij het verkrijgen van een diepe, langdurige teint. Zonbeschermingsfactor 15 is geschikt voor de huid die snel bruint.

  HOE WERKT HET:
  Door de lage zonbeschermingsfactor biedt deze zonneolie maar een geringe bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. De formule is verrijkt met verzorgende karitéboter voor een zijdezacht gevoel.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Kenmerken
  - Zonbeschermingsfactor 15
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking