Als het negatieve je pad kruist wat dan? - William Gijsen, Joke Dewael en Harry Van Erum

  William Gijsen, Joke Dewael en Harry Van ErumAls het negatieve je pad kruist wat dan?

  21.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Als het negatieve je pad kruist wat dan? - William Gijsen, Joke Dewael en Harry Van Erum

  Spirituele mensen vertellen graag over hun contacten met de positieve geesteswereld en terecht want ze leveren vaak wonderbaarlijke ervaringen op. Maar wat te zeggen over uitingen van de negatieve geesteswereld? Komen klopgeesten, voodoo, bezetenheid en vervloekingen alleen voor in griezelfilms en moeten we ze verwijzen naar het rijk der fabelen?

  Meester Anthon - die de auteurs al vaak heeft geïnspireerd te schrijven over de kosmische samenhang en de ontwikkeling van de ziel - wil met dit boek de lezer aanzetten de ogen niet te sluiten voor mogelijke uitingen van de negatieve geesteswereld. Slechts ware kennis over hoe de geesteswereld werkelijk in elkaar zit en tot wat ze op aarde in staat is, kan ervoor zorgen dat we de bescherming door de positieve krachten genieten en dat het negatieve ons niet kan schaden.


  William Gijsen is psychotherapeut en spiritual coach. Sinds 1994 staat hij samen met Joke Dewael en Harry Van Erum in verbinding met Meester Anthon, die steeds nieuwe inzichten openbaart over de evolutie van de ziel. Deze opwindende kennis beschreef hij in zes eerder verschenen boeken, waaronder 'Maak je Hemel op Aarde' en 'De DNA-code van de ziel'.
  lees meer

  Specificaties