Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Als er geen vertrouwen is... - Carla Vermaat
 • Uitverkocht

  Carla VermaatAls er geen vertrouwen is...

  28.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle romans

  Als er geen vertrouwen is... - Carla Vermaat

  Als haar oom en tante haar uitnodigen om een poosje in hun zomerhuisje aan de kust te komen logeren, neemt Anouk dat aanbod met beide handen aan. Ze beschouwt het als een goede gelegenheid om op adem te komen, omdat het zo moeilijk blijkt haar gestrande huwelijk en haar verbitterde relatie met haar zusje te verwerken en haar vertrouwen terug te krijgen.

  Vol goede moed vertrekt ze dan ook naar het dorp aan de kust waar ze hoopt de rust te vinden om een beslissing te nemen over haar toekomst. Van haar plannen komt echter weinig terecht als ze geconfronteerd wordt met wat op een herhaling van de geschiedenis begint te lijken.
  En niet alleen dat: het is tevens het begin van een zenuwslopend kat-en-muis-spel, waarbij ze alle zeilen moet bijzetten om uit handen van een onbekende belager te blijven.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursCarla Vermaat
  Eerste auteurCarla Vermaat
  GenreStreekroman
  ISBN9789036433174
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's410
  Jaar van uitgifte2018
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand