overzicht
Alpine Plus bed 3000 (160x200 cm)

  Alpine Plusbed 3000 (160x200 cm)

  1149.-
  160x200
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed
  Geld lenen kost geld

  Alpine Plus bed 3000 (160x200 cm)

  De Alpine Plus 3000 is een uitzonderlijk comfortabel tweepersoons ledikant, dankzij veerkrachtige bedbodems. De dwarsgespannen spiraal zorgt voor een open structuur en een bijzonder goede ventilatie. Je haalt met dit fraaie design een stijlvol 'stand-alone'-bed in huis. De Alpine plus 3000 is deelbaar, daardoor praktisch in gebruik. De combinatie wordt inclusief bedbodems geleverd, exclusief matrassen.

  Omdat de keuze voor een matras heel persoonlijk is, bieden wij dit bed aan zonder matras. Dat betekent dat je zelf een matras kunt uitkiezen dat precies bij jouw wensen past: hard, zacht, binnenvering, pocketvering, noem maar op! Kies in de categorie "Matrassen" jouw favoriet. 

  Alle voordelen van dit Alpine Plus 3000 bed
  We hebben alle voordelen van dit mooie bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit mooie bed kunt verwachten.
  - Bedframe inclusief hoofdbord en lattenbodems
  - Verkrijgbaar in meerdere ligmaten
  - Inclusief montage door deskundige Beter Bed monteurs

  Afmetingen

  - Ligmaat: 160x200 cm
  - Instaphoogte excl matras: 32,5 cm
  - Poothoogte: 25 cm
  - Hoofdbord afmeting: 98x160x7 cm (hxbxd)
  - Afmetingen totaal: 98x160x207 cm (hxbxd)
  (de diepte van het bed afmetingen totaal is gemeten inclusief het hoofdbord) 

  Alpine Plus
  De bedden van Alpine Plus hebben een unieke vrijstaande en eigentijds vormgegeven bedbodems. Deze bodems zijn zo stabiel dat deze geen ombouw nodig heeft. Combineer het Alpine Plus 3000 bed met zacht bedtextiel en een mooi dekbedovertrek en je creëert een heerlijke slaapplek.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je bed stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek of stofzuiger.

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen het Alpine Plus 3000 bed naar de kamer waar jij het bed graag wilt hebben zetten je aankoop zorgvuldig in elkaar en op de plek die je wenst. Monteer je het bed liever zelf? Geen probleem, de monteurs zetten brengen het bed naar de kamer waar jij het bed graag wilt hebben. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Tip: meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.

  Garantie
  Op dit Alpine Plus 3000 bed heb je 5 jaar garantie. Voor de actuele garantievoorwaarden zie de site van Beter Bed.

  Probeer het uit
  We kunnen ons voorstellen dat het lastig inschatten is of het bed goed in en bij je kamer past. Komt het toch niet helemaal overeen met jouw wensen? Dan kun je binnen 14 dagen en afspraak maken en komen wij het bed weer ophalen. LET OP! Het bed dient onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Zo kun je het combineren

  toegevoegd aan winkelmand