Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Almanya (DVD)
 • Uitverkocht

  Almanya (DVD)

  14.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Almanya (DVD)

  10 september 1964, de Turkse twintiger Hüseyin Yilmaz komt als 1.000.001ste gastarbeider Duitsland binnen. De jongeman wil in het buitenland zijn geluk beproeven om op die manier een betere toekomst te kunnen bieden aan zichzelf, zijn vrouw en hun vijf kinderen. Hij verlaat zijn land en zijn gezin en betreedt een koud land waar de Duitsers blonde reuzen zijn, varkens eten, een mannetje aan een kruis vereren en koeterwaals spreken. Allah zij dank blijft Hüseyin niet lang tussen deze “ongelovigen”. Een paar maanden, hooguit een jaar en dan heeft hij voldoende geld verdiend om weer terug te keren naar Turkije.

  45 jaar later is Hüseyin, nu een man van in de 70, nog steeds in Duitsland. Wat is er gebeurd?
  Nou, net als drie miljoen andere gastarbeiders veranderde hij van gedachten en dat had grotere en dramatischer consequenties dan de patriach ooit verwacht had.

  Kleinzoon Cenk komt na z’n eerste schooldag met een blauw oog thuis. Cenk wordt door de andere schoolkinderen gepest omdat hij een Duitse moeder en een Turkse vader heeft. Cenk leert dat hij nergens bij hoort. Dat hij Duits noch Turks is.

  Canan de 22 jarige kleindochter van opa Hüseyin Yilmaz heeft medelijden met haar neefje, dat zich door iedereen in de steek gelaten voelt. Om hem op te vrolijken, vertelt ze hem een geweldig verhaal over waarom en hoe ze allemaal in Duitsland terecht zijn gekomen, terwijl ze geen Duitsers zijn.

  Ze gaan terug in de tijd, naar een wonderbaarlijke plek waar een Turks gezin aankwam, om een land te ontdekken waar blonde reuzen leven, waar ratjes aan halsbandjes werden uitgelaten en waar Coca Cola het nieuwe water was. Een land genaamd: ALMANYA.

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreKomedie
  Speelduur97
  LeeftijdLet op met kinderen 9 jaar
  KijkwijzerAngst
  Gesproken talenDuits, Turks
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand