Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Allo allo - Seizoen 1 deel 2 (DVD)
 • Uitverkocht

  Allo allo - Seizoen 1 deel 2 (DVD)

  12.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Allo allo - Seizoen 1 deel 2 (DVD)

  Bonjour! Welkom in het pittoreske stadje Nouvion bij Café René. Het rustige leventje van café eigenaar René Artois wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen (in het bijzonder de serveersters Yvette, Maria & Mimi) willen zijn lichaam, terwijl het Franse verzet onder leiding van Michelle Dubois zijn brein wil. De Duitse bezetters kapitein Hans Geering, luitenant Hubert Gruber en soldaat Helga … die willen zijn worst. Ja, als eigenaar van een café heb je het hard te verduren tijdens de oorlog. Ondanks alles vreest Rene de Duitsers bezetters niet, hoewel de meedogenloze Gestapo-officier Herr Otto Flick en de leden van het communistische verzet zijn leven flink op de kop kunnen zetten. Er is slechts één persoon die hem echt de stuipen op het lijf jaagt en dat is zijn vrouw Edith!

  The Execution: Door een vergissing blaast Hans zelf de tramrails op. René en alle andere betrokkenen worden gearresteerd. De enige echte dader zal worden neergeschoten. Gelukkig voert kolonel Gruber het vonnis uit.
  Red Nick’s Colonel: Het communistisch verzet wil wraakvoor de dood van René. Ze ontvoeren de kolonel en de kapitein en bieden de zogezegde tweelingbroer van René de kans om hen neer te schieten.
  The Funeral: Het leven van René gaat na zijn “executie” gewoon verder. Hij doet net alsof hij zijn tweelingbroer is (die ook toevallig René heet). Helaas moet er nog wel een lichaam in de kist terechtkomen voor de begrafenis.
  The Dance of The Hitler Youth: Het verjaardagsfeest van de kolonel is een ideaal moment om het schilderij van de Fallen Madonna weer terug te stelen van Herr Flick van de Gestapo.  The Execution
  Red Nick’s Colonel
  The Funeral
  The Dance of The Hitler Youth

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreKomedie
  Speelduur100
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  KijkwijzerAlcohol/drugs, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand