Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Allo allo - Seizoen 1 deel 1 (DVD)
 • Uitverkocht

  Allo allo - Seizoen 1 deel 1 (DVD)

  12.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Series

  Allo allo - Seizoen 1 deel 1 (DVD)

  Bonjour! Welkom in het pittoreske stadje Nouvion bij Café René. Het rustige leventje van café eigenaar René Artois wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen (in het bijzonder de serveersters Yvette, Maria & Mimi) willen zijn lichaam, terwijl het Franse verzet onder leiding van Michelle Dubois zijn brein wil. De Duitse bezetters kapitein Hans Geering, luitenant Hubert Gruber en soldaat Helga … die willen zijn worst. Ja, als eigenaar van een café heb je het hard te verduren tijdens de oorlog. Ondanks alles vreest Rene de Duitsers bezetters niet, hoewel de meedogenloze Gestapo-officier Herr Otto Flick en de leden van het communistische verzet zijn leven flink op de kop kunnen zetten. Er is slechts één persoon die hem echt de stuipen op het lijf jaagt en dat is zijn vrouw Edith!

  The British Are Coming (Pilot): René Artois is de eigenaar van het Café René in het Franse dorpje Nouvion. Hij wordt door het Franse verzet overtuigd om twee ontsnapte Britse piloten te verbergen. René is echter meer geïnteresseerd in het aanpappen met zijn twee serveersters zonder dat zijn vrouw hier achterkomt.
  The Fallen Madonna: De kolonel besluit dat het eenvoudiger is om René samen met het schilderij van de Fallen Madonna uit te leveren aan de Gestapo. René heeft echter een beter idee.
  Pigeon Post: De uniformen van de kolonel en de kapitein worden gebruikt door de 2 piloten. Michelle van het verzet stuurt 2 postduiven om berichten mee te versturen. Helaas maakt Edith hier een maaltijd van.
  Schaviel Row To The Rescue: Tot er nieuwe uniformen zijn moeten de kapitein en kolonel zich verkleden als uienverkopers. Michelle van het verzet vraagt om een fles gevuld met explosieven te verbergen in het café.  The British Are Coming (Pilot)
  The Fallen Madonna
  Pigeon Post
  Saville Row To The Rescue
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreKomedie
  Speelduur120
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  KijkwijzerAlcohol/drugs, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand