Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Zoals een Bommel betaamt - Marten Toonder

  Marten ToonderAlle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Zoals een Bommel betaamt

  15.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Zoals een Bommel betaamt - Marten Toonder

  `Ollie, jongen, verzaag niet, `zei mijn goede vader altijd. Wat hij daarmee bedoelde heb ik nooit helemaal begrepen, geen timmerman zijnde. Maar ik heb die raad altijd ter harte genomen ook al stond mijn lijfsbehoud op het spel. Dit boekwerk geeft daar enkele schrijnende voorbeelden van, zodat menige lezer de tranen in de ogen zullen springen. Ik raad dan ook aan om een droog lapje bij de hand te houden. adviseert de heer O.B.B. te R.
  lees meer

  Specificaties