Marten Toonder Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Heel betreurenswaardig

  15.-

  Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Heel betreurenswaardig - Marten Toonder

  'Wanneer heer Olivier voor onbepaalde tijd uitstedig is, kan het gebeuren dat ik mijn gedachten de vrije loop geef. Wat biedt de televisie vanavond? vraag ik mij dan af. En ook de bederfdatum van de eieren die onze kruidenier Grootgrut levert, houdt me geregeld bezig. Al te vaak gebeurt het immers, dat heer Olivier pas terugkeert als hun tijd verstreken is, zodat het feestelijk opdienen van een versterkende omelet au fromage rapé mij onmogelijk wordt gemaakt. Aan de andere kant kan ik het niet nalaten om op de kleintjes te passen, ook al voert mijn werkgever een grote staat, als ik mij zo mag uitdrukken. Deze bekommernissen worden nogal eens over het hoofd gezien; maar ik put steun uit het héél kleine plaatsje dat soms voor mij is ingeruimd in het verslag van zijn lotgevallen.' - aldus de heer J., serviteur te B. te R.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarten Toonder
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's208
  UitgeverBezige Bij b.v., Uitgeverij De
  Jaar van uitgifte2009
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat