Marten Toonder Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Dit is het toppunt!

  15.-

  Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes: Dit is het toppunt! - Marten Toonder

  `Dit is het toppunt! ` riep burgemeester Dickerdack, toen ik hem aansprak over zijn gebrek aan stedenschoon. Waar hij met die opmerking op sloeg, begrijp ik niet; want ik doelde juist op de vervuilde dieptepunten van Rommeldam die mijn oog treffen als ik mij vertreed. De overheid kijkt maar lijdzaam toe, dacht ik vanmorgen nog, voordat ik mijn pijp uitklopte waardoor enig rondslingerend zwerfvuil aan het smeulen sloeg zodat commissaris Bas me een stichtende brandbon gaf. Maar dat terzijde. Het gaat erom dat een schone bezem gehaald moet worden door vele welig tierende wantoestanden. En dat is precies wat in dit boek gebeurt, waardoor het menig burgervader tikkend op de vingers klopt. deelde de heer O.B.B. te R. ons telegrafisch mede.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarten Toonder
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's180
  Jaar van uitgifte2010
  ISBN9789023458432
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat