Alessi percolator

  Alessipercolator

  44.9951.99je bespaart 7.-
  met 1-2 werkdagen in huisverzending door Cookinglife

  Alessi percolator

  Alessi Percolator MDL02/1 Rood Pulcina Door Michele De Lucchi - 1 Kops
  Begin de dag goed met een kopje espresso uit de percolator van het merk Alessi. Deze percolator is deels ontworpen door Michele De Lucchhi in 2015. De ontwikkeling is een samenwerking tussen Alessi zelf en het Italiaanse merk Illy. Illy heeft zowel kennis over koffie als de bereidingswijze met deze soort percolators.
  Door deze samenwerking onstond de meest perfecte percolator. De binnenkant van de percolator, dat ontworpen is door de experts in het ontwikkelingscentrum, heeft een perfecte vorm voor de bereiding van koffie. De buitenkant van de percolator is ontworpen door Michele De Lucchi. De unieke ronde vorm die de percolator heeft is te danken aan de tientallen aluminium ringen.
  De Pulcina percolator is verkrijgbaar in 3 maten en 2 kleuren. De maten zijn: 7 cl, 15 cl en 30 cl. Voor de kleuren kunt u kiezen uit zwart en rood. Deze percolator is geschikt voor 1 kopje, heeft een inhoud van 7 cl en is voorzien van een rood handvat. De percolator is geschikt voor op gas, elektrisch, keramisch en halogeen.
  Bekijk ook eens de gehele Percolator collectie of onze gehele collectie Alessi Percolators!

  - Ontworpen door Michele De Lucchi
  - Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen
  - Elegante vorm
  - Geschikt voor 1 kopje
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.