Alessi pannenset Pots&Pans (set van 4), Zwart
 • uitverkocht

  Alessipannenset Pots&Pans (set van 4)

  365.-199.-je bespaart 166.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Alessi pannenset Pots&Pans (set van 4)

  Ben jij toe aan een nieuwe en stijlvolle pannenset? De Alessi pannenset Pots&Pans 4-delig kenmerkt zich door een prachtig ontwerp, gemaakt van gerecycleerd aluminium. De driehoekige dekselgreep sluit heel mooi aan bij de licht afgeronde vorm van de pannen. Bovendien is de greep ook nog eens zeer functioneel. Door deze greep kun je de deksel makkelijk en stabiel optillen zonder gevaar te lopen je handen te verbranden!

  Deze Alessi pannenset Pots&Pans bestaat uit:
  1x kookpan ø 20 cm + deksel; inhoud 3,2 liter
  1x lage kookpan ø 24 cm + deksel; inhoud 3,4 liter
  1x steelpan ø 16 cm; inhoud 1,4 liter
  1x koekenpan ø 24 cm; inhoud 1,7 liter

  Pots&Pans pannen zijn gemaakt van hoogglans gepolijst roestvast 18/10 edelstaal en zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. De pannen van de serie kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

  Designer: Jasper Morrison
  In 2006 ontwierp Jasper Morrison voor Alessi pannenset Pots&Pans. Het doel van deze derde serie pannen die voor Alessi werd ontworpen was ambitieus: het moest zich kunnen meten met de door Sapper ontworpen koperen / RVS pannenserie La Cintura di Orione -een serie van topkwaliteit, maar ook een dure set die onder het exclusieve Officina Alessi valt. 

  Daarnaast moest het zich ook kunnen meten met de door Stefano Giovannoni ontworpen pannenset Mami. Dit alles voor een lagere prijs, maar wel met dezelfde kwaliteit en functionaliteit. Het is Jasper Morrison meer dan gelukt.

  - Milieubewust door gerecycled aluminium
  - Geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie
  - Gemaakt van 18/10 edelstaal
  - Deksel kan worden gebruikt als onderzetter
  - Ontworpen door Jasper Morrison
  lees meer

  Specificaties

  Garantie