Alessandro Gelactic top coat, Transparant
 • pinksterdeals
 • -25%

  AlessandroGelactic top coat

  9.997.49je bespaart 2.50
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Alessandro Gelactic top coat

  In slechts 2 eenvoudige stappen thuis een perfect en duurzaam geleffect-manicure! Ontdek Gelactic, dé gel top coat van deze lakgeneratie, gecreëerd voor Alessandro nagellakken. De unieke wear-boosting-technology zorgt voor een extra sterke dubbele hechting tussen de nagel, de kleurlaag en de top coat. De beide texturen zijn ideaal op elkaar afgestemd en geven uw nagels ultieme glans en blijft tot een week perfect zitten; zonder afsplinteren! Eenvoudig en snel aan te brengen in slechts twee stappen: breng eerst uw favoriete Alessandro kleur aan en daarna de Gelactic Top Coat. Géén led- of UV-lamp, wél ultieme glans die tot 7 dagen perfect houdt. Eenvoudig te verwijderen, vrij van formaldehyde en vegan!

  Gebruiksaanwijzing
  Breng eerst uw favoriete Alessandro nagellak aan. Door de speciale formule van deze lakken is het gebruik van een Base Coat niet nodig. Laat uw kleurlak uitharden en breng de Gelactic Gel Top Coat aan. Even laten drogen en u bent ready to go!
  lees meer

  Specificaties