Alecto WS-75 weerstation
 • uitverkocht

  Alecto WS-75 weerstation

  9.95
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Alecto WS-75 weerstation

  De WS-75 is een simpele, maar mooie, elektronische thermometer. Hij meet de binnentemperatuur en luchtvochtigheid en geeft deze helder en scherp weer in een goed afleesbaar display - waarin ook de tijden van zonsopkomst en -ondergang te lezen zijn. 
  Andere kenmerken van de WS-75 thermometer binnen:
  Weergave laagste en hoogste metingWerkt op batterijenCompact formaat.

  Een uitgebalanceerde luchtvochtigheid binnen is belangrijk. Wanneer de vochtigheidsgraad te laag is, krijgen mensen daar vaak last van. Een te droog klimaat prikkelt de slijmvliezen. Dat kan oogklachten, neusklachten en keelklachten tot gevolg hebben.

  Maar ook een te hoge luchtvochtigheid is niet prettig. Je huis wordt muf en het binnenklimaat voelt klam. Lange periodes van luchtvochtigheid kunnen zelfs vocht- en schimmelplekken op muren en vloeren tot gevolg hebben.

  Met de WS-75 binnen thermometer houd je de luchtvochtigheidsgraad nauwkeurig in de gaten, en heb je de mogelijkheid in te grijpen als de lucht te droog of te vochtig is. In je display lees je de luchtvochtigheidsgraad af, maar ook een waarschuwing van de thermometer als deze te hoog of te laag is.

  De binnen thermometer WS-75 voldoet aan alle eisen die je van een product van Alecto mag verwachten. Al meer dan vijfenveertig jaar levert Alecto goede en betaalbare consumentenproducten, ontwikkeld en uitgebreid getest in Nederland. En zoals je van alle Alecto producten gewend bent haal je met de WS-75 een degelijk product in huis met een goede prijs kwaliteit verhouding. 
  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAlecto
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  EAN8712412677177
  artikelnummer16306292
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.