Alecto PREMAMAN P43427 babyfoon
 • -46%
 • korting

  Alecto PREMAMAN P43427 babyfoon

  48.-je bespaart 41.99
  89.99adviesprijs
  Korting!

  Korting!

  Ontvang nu korting op geselecteerde babyitems! De korting is geldig op alle artikelen met dit label en is al verwerkt in de hier getoonde prijs.

  Alecto PREMAMAN P43427 babyfoon

  Premaman - Babyfoon met beeld, kleurenscherm en slaapliedjes

  De belangrijkste reden waarom je een babyfoon wil, is omdat je zeker wil weten dat je kindje zich in zijn of haar bedje goed voelt en rustig slaapt. Met een beeldbabyfoon wordt dat nog een stuk gemakkelijker. Ook als je kindje allerlei geluidjes maakt en zo te horen wakker is, kun je via de babyfoon zien of dit niet gewoon slaapgeluidjes zijn. En los van de praktische functies is een babyfoon met beeld natuurlijk ook heel prettig. Want kindjes trekken niet alleen hun liefste en grappigste gezichten als ze bij jou zijn, maar dat doen ze ook als ze gewoon in hun bedje liggen. Leg je baby in zijn of haar bedje om te slapen, ga lekker zitten en geniet van het kijken naar je kindje!

  De voordelen van een babyfoon met beeld
  De babyfoon is een apparaatje waar je jarenlang plezier van hebt. Zo lang je kindje nog te klein is om zelf uit bed te kruipen, kun je elke avond op de babyfoon rekenen. Heeft je baby een droom of gewoon zin in een slokje water? Jij staat in geen tijd naast het bedje. Je kan deze babyfoon met beeld instellen zoals jij wilt: constant meekijken of de VOX inschakelen. Als je de VOX inschakelt springt het beeld aan als reactie op een geluid van je kindje. Daarnaast:
  Kan de basisset uitgebreid worden tot 4 babyunits, praktisch als je gezinsuitbreiding verwacht of wel eens voor de kinderen van de buren zorgt.
  Heeft de ouderunit een temperatuurvoeler, zodat je weet of het te warm of te koud is in de kamer en dus of je je kindje een extra deken moet geven.
  Kun je de terugspreekfunctie gebruiken om je kindje van op afstand gerust te stellen.
  Kies je voor een betaalbare babyfoon met camera, van uitstekende kwaliteit? Kies je voor een babyfoon van Alecto, de marktleider in de Benelux!

  Specificaties voor babyfoon met beeld
  Bij het kiezen van de perfecte babyfoon let je op allerlei belangrijke specificaties. Met deze Premaman ben je verzekerd van een 100% storingsvrij bereik. Je baby kan in slaap vallen bij een van de vijf rustgevende slaapliedjes. Je wordt gewaarschuwd als de ouderunit buiten bereik van de babyunit komt of als de batterij dreigt op te zijn. Samengevat: met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
  • 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum
  • 100% storingsvrij
  • 2.3” beeldscherm
  • Infrarood LED’s zorgen voor helder beeld in het donker
  • Bereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnen

  Goed om te weten over beeldbabyfoons:
  Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter.

  Stand-by-tijd: De batterijduur van de babyfoon is afhankelijk van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen.

  Afmetingen(lxbxh): 24,3x22x8,8 cm
  lees meer

  Specificaties

  Batterij bijna leeg-indicatie
  Buiten bereik waarschuwing
  Koppeling met App
  Camera
  Zoomfunctie
  Camera op afstand instelbaar
  Nachtzicht
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.