overzicht
Alecto DVM-200 babyfoon met camera en 4.3" kleurenscherm, Wit
 • -15%

  AlectoDVM-200 babyfoon met camera en 4.3" kleurenscherm

  199.-169.-je bespaart 30.-
  26 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Alecto DVM-200 babyfoon met camera en 4.3" kleurenscherm

  De Alecto DVM-200 beeld babyfoon heeft een scherm met een doorsnede van 11 cm waarop je je kindje dus goed kan zien. De DVM-200 geeft niet alleen beelden van je kindje weer maar ook de temperatuur in de babykamer. De infraroodcamera zorgt ervoor dat je ook in het donker goed zicht hebt. De camera kan je op afstand bewegen en dus naar verschillende plekken in de kamer kijken. De terugspreekfunctie en slaapliedjes zorgen ervoor dat je je kindje op afstand gerust kan stellen. Zo hoef je niet elke keer naar de kamer toe te lopen.

  De DVM-200 beeld babyfoon is tot maximaal 4 camera's uitbreidbaar. Je kan kiezen voor hetzelfde type camera met de DVM-201 of een camera die je niet op afstand kan bewegen de DVM-143.777. Al deze verschillende camera's zijn vanaf het scherm te monitoren.

  Kenmerken:
  - Uitbreidbaar tot 4 camera's: DMV-201 (pan/tilt) en DVM-143.777 (fixed)
  - Geluidsniveaulampjes
  - Continu beeld of alleen bij geluid
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(26 reviews)
  Meest recent

  Fijne babyfoon maar wel prijzig voor de kwaliteit

  Het is een fijne babyfoon, maar werkt niet zoals zou moeten vind ik voor de prijs die het heeft gekost. Allereerst was de accu na nog niet eens gebruiken al na een uur leeg. We hebben een nieuwe accu ontvangen. Het beeld is overdag super scherp. Snachts niet. Hij is niet altijd helder. Het beeld verspringt soms en soms lijkt het alsof er stof voor het beeld dwarrelt. Ook de gevoeligheid is niet fijn. Je kunt het beeld uit zetten waarna hij weer aan springt bij geluid. De hoge gevoeligheid is zo goed dat hij zelfs aan gaat bij een voorbij komende auto. Echter als je de gevoeligheid een beetje lager zet, dan registreert hij geen geluid meer. Kortom een fijne babyfoon maar niet de prijs waard.

  Fijne babyfoon wel een beetje prijzig

  Het artikel bevalt redelijk. De prijs kwaliteit klopt niet helemaal. In eerste instantie was de accu al na 1 uur leeg. We hebben een nieuwe accu gehad. Het nachtzicht is niet altijd even goed te zien. Soms lijkt het beeld te verspringen of lijkt het alsof er stof voor de camera dwarrelt. Het is heel fijn dat de babyfoon op geluid kan reageren zei het niet dat de gevoeligheid daarbij super erg is. Hij reageert al als er een auto voorbij rijdt. Staat de gevoeligheid een tandje lager dan pikt hij geluid niet altijd op, wat ook niet altijd even handig is. Het is een fijn ding en de functies zijn ook fijn maar de kwaliteit is niet vergelijkbaar met de prijs.

  Zeer tevreden en geruststelling op afstand

  We waren eerst in het bezit van een eenvoudigere babyfoon. Maar we zochten naar een video babyfoon die meer overzicht en details weergaf. Het beeld is zeer helder, zowel dag en nacht duidelijk beeld. Overzicht op het gehele bed en door de bewegende camera kun je op afstand inzoomen en draaien naar gewenste stand. Het bereik is storingsvrij, buiten voor ons het juiste bereik. Makkelijk in gebruik, de extra opties (liedjes, terugspreken) zijn mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Nu onze zoon draait in bed en graag op zijn zij slaapt geeft dit op afstand toch de controle en geruststelling. Zeer blij met deze aankoop!

  Fijne babyfoon

  Fijne babyfoon die doet wat hij moet doen. Goed beeld en geluid. Prettig dat je de gevoeligheid in kan stellen zodat je niet voor evt omgevingsgeluidn gealarmeerd wordt.

  Super goede babyfoon !!!

  Bevalt zeer goed, zeer scherp beeld, makkelijk te installeren.

  Hele makkelijke en duidelijke , makkelijk in te stellen babyfoon.

  Geweldige goede babyfoon, met superduidelijke display.

  Goed beeld en geluid, handig in gebruik

  Makkelijk in gebruik, handig mee te nemen ook naar visite etc. Camera is goed te richten en in te stellen, nachtzicht is ook erg goed. De slaapmuziekjes zijn niet erg leuk, veel drukke liedjes. Al met al erg blij met deze aankoop, ik zou hem iedereen aanbevelen. Je hoeft niet voor elk geluidje te gaan kijken bij je kindje, omdat je op de camera precies ziet wat er gebeurt.

  Super

  Super handige babyfoon zonder al te veel toeters en bellen. Prachtig helder scherm. Ik kan deze zeer zeker aanraden

  Super

  Super heldere babyfoon. Mooi scherm heldere kleuren ik raad deze iedereen aan

  top beeld babyfoon

  Ontzettend fijne en gemakkelijke babyfoon. Easy installatie. Met draaibare camera en kleurenscherm. Top aankoop. Kabels ook ideaal lang voor de babyfoon overal neer te kunnen plaatsen

  toegevoegd aan winkelmand