overzicht
Alecto DVM-200/201 babyfoon met twee camera’s, Wit/grijs
 • Uitverkocht

  AlectoDVM-200/201 babyfoon met twee camera’s

  265.-249.-je bespaart 16.-
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle babykamer

  Alecto DVM-200/201 babyfoon met twee camera’s

  De Alecto DVM-200 beeld babyfoon heeft een scherm met een doorsnede van 11 cm waarop je je kindje dus goed kan zien. De DVM-200 geeft niet alleen beelden van je kindje weer maar ook de temperatuur in de babykamer. De infraroodcamera zorgt ervoor dat je ook in het donker goed zicht hebt. De camera kan je op afstand bewegen en dus naar verschillende plekken in de kamer kijken. De terugspreekfunctie en slaapliedjes zorgen ervoor dat je je kindje op afstand gerust kan stellen. Zo hoef je niet elke keer naar de kamer toe te lopen. 

  De DVM-200 beeld babyfoon is tot maximaal 4 camera's uitbreidbaar. Je kunt de DVM-200 gemakkelijk uitbreiden met extra babyunits van het type DVM-201. De Alecto DVM-201 is een extra camera welke gebruikt kan worden om de DVM-200 uit te breiden. Op de ouderunit van deze babyfoons kan je verschillende camera's in één scherm monitoren.

  De DVM-200 is, naast de DVM-201, ook uit te breiden met de DVM-143.777. Dit is een camera die niet op afstand kan bewegen. De extra camera DVM-201 kan, naast de DVM-200, ook gebruikt worden om de DVM-143 en de DVM-210 uit te breiden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)
  Meest recent

  Een geweldige babyfoon

  Wij zijn super tevrede over deze babyfoon gewoon puur omdat we nu tegelijkertijd kunnen kijken bij beide kindjes Voor ons nooit geen andere meer

  Prima babyfoon

  Met de komst van een 2e hebben we ditmaal gekozen voor een camera. Meerdere merken geprobeerd maar geen één zo fijn als deze. Zeer gebruiksvriendelijk en supergemakkelijk te installeren (handleiding niet eens aangeraakt). Split screen is fijn/voldoende overzichtelijk + beeldkwaliteit is ruim voldoende en betrouwbaar (die was bij andere merken wel anders). Bereik is minder dan beloofd, helaas is dit bij elk merk het geval. Als deze babyfoon met wifi-optie zou komen, dan is het 100% de beste babyfoon die er te krijgen is!!

  Goed werkende beeldbabyfoon

  Fijne babyfoon. Groot scherm op ouder-unit. Meerdere camera’s te koppelen.

  1 persoon vond dit nuttig

  super

  Wij zijn erg blij met deze babyfoon. Het heeft een groot scherm waardoor je je kindje(s) goed in de gaten kan houden. Je kan er 4 camera’s op aansluiten. Als je meerdere kinderen in de gaten wil houden is deze babyfoon echt wat voor jou! Goed bereik!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand