overzicht
Alecto DVM-143 PANORAMA babyfoon met camera 4,3'', Wit/zilver

  AlectoDVM-143 PANORAMA babyfoon met camera 4,3''

  179.-
  16 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Alecto DVM-143 PANORAMA babyfoon met camera 4,3''

  Met de nieuwste babyfoon DVM-143 Panorama van Alecto beluister én bekijk je je kindje op een ouderunit met een scherm van maar liefst 11 cm.

  De 100% storingsvrije babyfoon DVM-143 met camera heeft een 4.3 inch beeldscherm en een afneembare groothoeklens. De babyfoon met scherm van Alecto biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden tot wel vier camera's.

  De infraroodcamera zorgt ook in het donker voor een helder beeld en de zoomfunctie zorgt ervoor dat je niks mist in de slaapkamer van je kindje. Stel de DVM-143 in op continu beeld of juist alleen beeld bij geluid.

  Kenmerken:
  - Draadloze technologie: 2,4 GHz FHSS
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.9(16 reviews)
  Meest recent

  Helaas een miskoop

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik vermoed dat ik een "al geretourde babyfoon" kreeg. Het activatie pinnetje ontbrak, 2 slaapliedjes deden het niet en het beeldkwaliteit was slecht. Ik heb hem retour gestuurd.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Gewoon goed!

  De titel zegt het eigenlijk al, dit product is gewoon goed. Inmiddels is de cam alweer een maand in ons bezit en we zijn tevreden met de camera/babyfoon. De reden dat wij hem gewoon goed vinden is dat er div pluspunten zijn, maar ook min/verbeterpunten. De pluspunten zijn de behuizing, bediendingsgemak en het bereik van de camera! Het is werkelijk plug and play en het menu is dusdanig eenvoudig dat je de camera vlot naar eigen wens hebt geïnstalleerd. (Ook de minder digibeten onder ons). Het afspelen kan door heel het huis en tuin incl schuur. Wij hebben deze locaties getest om te kijken hoe goed het bereik is als wij even lekker in de tuin zitten. Afstand van 20 meter is haalbaar. Qua verbeterpunten is het geluid matig, de beeldkwaliteit is alleen goed als je de camera dicht op de kleine plaatst. Dit is vrij hinderlijk want er knippert een geel lampje continue. Het geluid vinden we wel echt een aandachtspunt, want je kan de kleine alleen goed horen als hij echt geluid maakt. Dus zachte geluiden zijn moeilijk hoorbaar. Dus samengevat gewoon goed! Beveel ik hem aan,, ja!

  3 mensen vonden dit nuttig

  Prima babyfoon

  De babyfoon is makkelijk in gebruik maar set up heeft even geduurd omdat de camera en ouderscherm geen connectie maakten. Na een paar keer aan en uit werkte het uiteindelijk wel. Bereik, beeld en geluidskwaliteit zijn goed. Camera kan alleen naar links/rechts of boven/beneden als de zoom-in functie aan is. Overal een goede babyfoon maar wel een beetje duur voor ons aangezien we niet alle functies nodig hebben.

  1 persoon vond dit nuttig

  Prachtige babyfoon

  Deze babyfoon heeft alles wat ik van een babyfoon verwacht. Er is best wel ver bereik wat natuurlijk heel prettig is. De cam die je bij het bedje zet kan je goed instellen zodat je kindje helemaal te zien is. Jammer is alleen dat het beeld niet helemaal helder is. Dus dat zou een klein aandachtspuntje zijn . Wat ik ook zo prettig vind is de muziekjes die er op staan. Mijn kleinzoon valt er echt bij in slaap. Het geluid is prima. Je hoort alles daarom is het fijn dat er een knopje op zit zodat je alleen je kindje hoort. Mijn dochter heeft hem ook gebruik geweldig zegt ze. En denkt eraan om er een aan te schaffen . Verder vind ik het een compact dingetje dus niet zo groot. Kortom ik ben heel blij met de babyfoon.

  1 persoon vond dit nuttig

  Uitgebreide babyfoon

  Sinds enige tijd deze babyfoon in gebruik. Het is een mooie babyfoon met veel opties. Het installeren van de babyfoon was best even een werk. Er kunnen meer camera's gekoppeld worden aan deze babyfoon waardoor installatie noodzakelijk was. Voor in de toekomst misschien een handige optie maar bij 1 kind niet noodzakelijk. De babyfoon heeft een mooie camera uit te breiden met een groothoeklens. Dit was voor mij ook een mogelijkheid die voor nu weinig toevoegt. Deze optie kan wel heel handig zijn wanneer er meer kinderen in 1 ruimte slapen. De babyfoon biedt daarnaast liedjes en een terugspreekfunctie. Beide opties maak ik zelf geen gebruik van. De duur van de batterij valt mij tegen. Ik had verwacht bij een wat luxere babyfoon dat de accu ook wat langer mee zou gaan, dit was niet het geval. Het is een mooie babyfoon maar voor mij heeft deze babyfoon te veel extra's waar ik geen gebruik van maak.

  1 persoon vond dit nuttig

  Fijne babyfoon met scherpe camera

  De camera op de babyfoon geeft scherp beeld. Met de groothoeklens kan je er voor kiezen om meer van de kamer van je kindje te zien. Door deze mogelijkheid heb je veel keus hoe en vanaf welke kant je je kindje ziet. Ook kan je nog inzoomen met de ouderunit. Dat vind ik handig, zeker als het donker is en je net even wat dichterbij wil kijken. De batterij gaat hier ongeveer twee dagen mee. Dan staat hij 's middags en 's avonds aan, per dag zo ongeveer 6 uur. Op de babyfoon is ook de temperatuur in de kamer van je kindje te lezen. De terugspreekfunctie werkt goed, je bent goed verstaanbaar. Wij zijn tevreden met de babyfoon!

  1 persoon vond dit nuttig

  Goede en gebruiksvriendelijke babyfoon

  Wij zijn blij met deze babyfoon. Het grote scherm op de ouderunit en vooral de groothoeklens op de camera geven zeer goed zicht op onze kleine, zowel overdag als 's nachts. Precies wat wij ook wilden van een babyfoon. Er kunnen meerdere camera's worden aangesloten, maar wij hebben zeker genoeg aan 1 camera. Deze staat op een plankje boven de commode, zo kunnen we vrijwel de hele kamer zien. En inzoomen op enkel het bedje kan ook. Ideaal om zo even te kunnen kijken, zonder direct te storen of wakker te maken. De babyfoon heeft net als veel anderen veel functies als muziekjes en terugspreken. Die gebruiken wij niet. Ook de VOX stand niet. Wel even gebprobeerd, want dan gaat de batterij een stuk langer mee. Maar ik wil gewoon graag constant beeld hebben, dus leg ik de ouder unit nu in de nacht gewoon aan de oplader. Dat werkt prima. Kortom, hij is niet goedkoop. Maar dan heb je ook wat!

  Babyfoon met veel opties

  Mijn verwachtingen van deze babyfoon waren erg hoog. Allereerst viel mij op dat de installatie een fluitje van een cent is. Niet eerst een driedelige encyclopedie die je door moet worstelen maar een bondige goede beschrijving. Het beeldscherm is scherp zowel dag als nacht hoewel dit wel afhankelijk is van hoe ver je de camera van het ledikant af zet. Zien wat de kleine allemaal uitspookt is gewoon geweldig! Door de goede luidspreker is de kleine duidelijk te verstaan. En de reactie wanneer ik onverwachts even tegen de kleine praten is super. De opties waar deze babyfoon over beschikt zijn allemaal gewoon goed. Een thermometer, verschillende slaapdeuntjes die afgespeeld kunnen worden, zoals ik al zei terug praten en dag en nacht zicht. De optie om pas beeld en geluid te krijgen wanneer de kleine dit produceert is ook goed. Er zijn ook enkele minpuntjes, hoewel dit wel kleine minpuntjes zijn. De batterij is snel leeg indien je continu beeld en geluid wilt. De knop om dit te regelen zit naast de optie om muziek aan te zetten.... je raadt het al, dit is mij dus gebeurd om 23:00 in de nacht! Kind wakker ik lichtelijk onrustig. Overal gewoon een goede babyfoon.

  1 persoon vond dit nuttig

  Fijne babyfoon

  De babyfoon is makkelijk in gebruik de bediening volgt vanzelf. Wat ik minder vind is dat je het geluid van de volume knoppen niet kan stil zetten, deze geven een signaal bij harder en zachter zetten. De beeldkwaliteit is goed, als de camera dichtbij genoeg staat is het duidelijk te zien. Met groothoek lens is er een breed gedeelte zichtbaar. Het grote scherm van de ouderunit is ideaal, zo kun je goed zien wat er gebeurd, de kinderunit is simpel maar prima en makkelijk te stellen op het gewenste zicht. Het bereik van de babyfoon is prima, in het hele huis is het bereik prima en naar buiten wandelen ermee gaat ook goed, hoe ver exact weet ik niet maar ver genoeg om "weg" te gaan als je kindje binnen is. De batterij vind ik iets minder, ik heb het scherm van de babyfoon op VOX staan en gaat aan bij beweging maar deze red het niet de hele nacht zonder oplader ook niet als ik de gevoeligheid lager zet. Ik vind het ook fijn dat er een terug spreek functie op zit, zo kan ik mijn kindje gerust stellen wanneer ik onderweg ben naar hem maar ook is dit soms handig als een van ons een helpende hand nodig heeft bij onze zoon. Wat ik wel jammer vind is, dat de slaapliedjes kort zijn en soms vastslaan. De prijskwaliteit is goed, al vind ik het alsnog wel veel geld, maar ik denk wel dat deze babyfoon het geld waard is dus ik zou deze zeker aanraden!

  Top babyfoon

  Een babyfoon die ik iedereen zal aan raden! De babyfoon is snel en makkelijk te installeren. Het boekje wel gelezen voor installeren maar was eigenlijk niet nodig. De groothoeklens is er fijn op deze babyfoon. Je krijgt een ruim en duidelijkheid van jou kindje in de slaapkamer. Het fijne van de babyfoon is dat het beeld en geluid kwaliteit erg fijn zijn en duidelijk wat ik erg belangrijk vind. Het leuke is ook dat er mooie melodietjes opstaan zo dat je baby lekker kan weg dommelen. De temperatuur geeft de babyfoon aan wat altijd handig is zo wel in de winter als in de zomer. De batterij duur van de babyfoon is niet erg lang. De avonden red de babyfoon makkelijk zonder lader. Mocht je de nacht willen door gaan moet hij even aan het stroom. Wat ik erg fijn vind is dat de babyfoon voor meerdere camera’s (voor in de toekomst) geschikt is.

  toegevoegd aan winkelmand